Jump to content

Omega Labs - OYL-028 Belgian Ale W


Recommended Posts

Ze strony producenta:

An eruptive top cropper displaying nice fruit and rustic phenolics. This reliable Belgian strain is a good flocculator with a wide temperature range. Three famous brewers ferment this on vastly different schedules, showing the varied outcomes available.

 

Strain Type:

Belgian Ales

Flocculation:

Medium

Attenuation:

74-78%

Temperature Range:

64–78° F (18–26° C)

Alcohol Tolerance:

11-12%

 

Świetny szczep do zbierania z piany produkujący przyjemne owocowe estry i rustykalne fenole. Ten niezawodny belgijski szczep dobrze flokuluje i ma szeroki zakres temperatur. Trzy znane browary fermentują piwo tym szczepem w różnych schematach uzyskując zróżnicowane rezultaty. Anglojęzyczne źródła mówią o tym jako ekwiwalencie Wyeast 3787 Trappist High Gravity, czyli szczepie z Westmalle, którego używają Achel, Westmalle i Westvleteren [przyp. - mój]

 

Typ szczepu:

Belgijskie ale

Flokulacja:

Średnia

Odfermentowanie:

74-78%

Zakres temperatur:

64–78° F (18–26° C)

Tolerancja na alkohol:

11-12%

 

Puściłem na nich blonda inspirowanego Westvleterenem 6. Rezultaty wkrótce.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.