Mr.Fal Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Cześć wszystkim! Uwielbiam piwo, z tym że dobre. Na szczęście kultura picia dobrych piw wraca nad Wisłę i zatacza już bardzo szerokie kręgi. Ja chciałem się do tego ciut przyczynić i postanowiłem odgrzebać hobby z czasów studiów. Tak oto zaopatrzony w niezbędny sprzęt, popełniłem już kilka warek w domowym browarze i na pewno będzie ich dużo więcej Sama zaś obecność na forum wydaje mi się koniecznością - gdzie jak nie tutaj dostanę dobrą radę albo wyciągnę wnioski na czyichś błędach Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Powodzenia w warzeniu, powodzenia w forumowaniu! Mr.Fal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Cześć! Witamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamiko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Powodzenia w warzeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiwitom Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Czytaj, studiuj forum, a jak co to spokojnie pytaj, na pewno otrzymasz odpowiedzi. Pozdrawiam Mr.Fal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts