Jump to content

Cold Crush piw pszenicznych


 Share

Recommended Posts

Cześć, mam na fermentacji witbira (dwa i pół tygodnia ~17 stopni) w niedzielę chciałem butelkować. Zastanawiam się czy w przypadku witbira czy innych piw pszenicznych robić Cold Crush?

Link to comment
Share on other sites

Bez Cold Crush'a. Przeniczne mają być mętne, poza tym nie chmielisz ich "na zimno".

Podnieś trochę temperaturę do niedzieli, żeby dobrze dofermentowały.

Pozdrawiam.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.