piterol 0 Posted September 3, 2010 Serdecznie chciałbym wszystkich powitać. Tematyką piwną interesuję od dawna jednak piwowarstwem domowym znacznie krócej więc forum jest idealnym miejscem do czepania wiedzy. Sprzęt juz idznie surowce również więc pierwsza samodzielna warka z zacieraniem nadchodzi. Oby tylko wyszła... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted September 3, 2010 Witaj na forum:) Jak będziesz czytał, to i piwo wyjdzie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 257 1 Items Posted September 3, 2010 pierwsza warka bardzo szybko wychodzi, zazwyczaj w 2 tygodnie po nagazowaniu Witaj i samych udanych warek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted September 3, 2010 Miło powitać nowego piwowara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted September 3, 2010 I jo witom sąsiada. Z zacieraniem na pewno wyjdzie, tylko jeszcze okaże się jakie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piterol 0 Posted September 3, 2010 (edited) Dzięki za powitanie! No tak to mnie jeszcze nie przywitano:okey: Będę ważył Ale Pale z gotowego zestawu na bazie słodu bo nie czas jeszcze na własne receptury Edited September 3, 2010 by elroy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stasiek 112 1 Items Posted September 3, 2010 Witam i ja i powodzenia życzę. Ale nie mogę się powstrzymać: Będę ważył Ale Pale z gotowego zestawu na bazie słodu Rozumiem, że piszesz o ważeniu słodu przed warzeniem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pako1 3 Posted September 3, 2010 Witam kolejnego piwowara ze Śląska Życzę powodzenia w warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
zibi 17 Posted September 4, 2010 Dolny Śląsk też wita kolejnego piwnie zakręconego Quote Share this post Link to post Share on other sites
Infam 44 Posted September 4, 2010 Infam też chce się przywitać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiluśMax 0 Posted September 6, 2010 I ja witam sasiada Quote Share this post Link to post Share on other sites