Jump to content

Słody wędzone. Dymione czy kropione?


 Share

Recommended Posts

Tak jak w temacie tematu, zastanawiam się nad produkcją słodów wędzonych. Po obejrzeniu pewnego wykładu na temat żywienia i modyfikacji żywienia dowiedziałem się, że w przemyśle odchodzi się od tradycyjnego wędzenia produktów spożywczych. Normalnie, legalnie wędzonkę uzyskuje się maczając, kropiąc lub polewając żarcie "esencją", że tak to nazwę, dymu wędzonki. Jak to jest z produkcją wędzonego słodu? Wie ktoś coś na ten temat?

Link to comment
Share on other sites

17 godzin temu, Nazwa użytkownika napisał:

Tak jak w temacie tematu, zastanawiam się nad produkcją słodów wędzonych. Po obejrzeniu pewnego wykładu na temat żywienia i modyfikacji żywienia dowiedziałem się, że w przemyśle odchodzi się od tradycyjnego wędzenia produktów spożywczych. Normalnie, legalnie wędzonkę uzyskuje się maczając, kropiąc lub polewając żarcie "esencją", że tak to nazwę, dymu wędzonki. Jak to jest z produkcją wędzonego słodu? Wie ktoś coś na ten temat?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.