Jump to content

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Chciałbym się upewnić jaką ilość drożdży powinienem dodać do nadchodzącej Warki.

Chcę poczynić prosty przepis American Wheat 13 BLG celując w ok 30l ile wyjdzie z gara.

3,75 słodu pszenicznego

3,75 słodu pilzneńskiego

Citra łącznie 90g

 

Planuję dodać saszetki Safale US-05 Fermentis

 

Ile powinienem dodać drożdży do takiego przepisu.

Link to post
Share on other sites

niby na opakowaniu jest od 20-30l ale wszystko wskazuje że 1 to za mało 2 pewnie ok a nawet kalkulator pokazuje 3 tylko żeby nie było drożdżowe w smaku ...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.