pepek84 65 1 Items Posted August 31, 2010 Chciałem serdecznie powitać wszystkich ! To mój pierwszy post ( jako że podobno najtrudniejszy , liczę na wyrozumiałość ) Dzisiaj zaczęła się moja przygoda z warzeniem ( w zasadzie wczoraj ). Z małymi trudnościami , ale nic to . Dzisiejszy dzień uznaję za początek , gdyż odwiedziłem sklep homebrewing.pl. W celu zakupienia kilku potrzebnych artykułów ( min. drożdzy , z obawy na trefną paczuszkę dodaną do Coopersa ). I to co mnie tam spotkało , przeszło moje najśmiejsze oczekiwania takiej obsługi i fachowej pomocy , to .. ho ho Naprawdę pozytywne zaskoczenie Gdyby nie pogoda i przemoczone kapcie kierownika , pewnie zabawiłbym dłużej No może tyle wystarczy w ramach powitania. Liczę na pomoc Pozdrawiam ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
wena 170 Posted August 31, 2010 Jeżeli Ci to pomoże to witam Cię na forum. Dobrze się staraj i będziesz zadowolony ze swojej ciężkiej pracy przy warzeniu piwa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted August 31, 2010 Gdyby nie pogoda i przemoczone kapcie kierownika [...] Alebowiem wichry i deszcze mi nie straszne Witaj na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepek84 65 1 Items Posted August 31, 2010 Alebowiem wichry i deszcze mi nie straszne Tak trzymać Co do tego żeby nie dawać nowych drożdzy miałeś rację.. zdaje się że ruszają ale baaardzo powoli. Zobaczymy co jutro. Dzięki ! Wena : Ciężkiej , ja wiem ? Na pewno przyjemnej , a tak to ja mogę pracować Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted September 1, 2010 I ja witam, Jak problemy to pisz a pomożemy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
coelian 39 1 Items Posted September 2, 2010 Pozdrawiam i powodzenia !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted September 2, 2010 Witam nowego forumowicza serdecznie. Elroy zaczynam się o Ciebie martwić zakładaj suche kapcie Quote Share this post Link to post Share on other sites