Markin Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Hej, czy tylko u mnie zniknęła możliwość edycji własnych wpisów? Jeśli nie to czy jest to zmiana na stałe? Obecna forma znacznie utrudnia prowadzenie własnych notatek piwowarskich w sekcji Zapiski piwowarów domowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 6 minut temu, Markin napisał: Hej, czy tylko u mnie zniknęła możliwość edycji własnych wpisów? Jeśli nie to czy jest to zmiana na stałe? Obecna forma znacznie utrudnia prowadzenie własnych notatek piwowarskich w sekcji Zapiski piwowarów domowych. Pod tymi trzema kropkami. Markin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markin Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 12 minut temu, elroy napisał: Pod tymi trzema kropkami. Super, bardzo dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
330ml Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 A u mnie na zniknęła na smartfonie 'android' możliwość otwarcia danego wątku poprzez kliknięcie na czas jego dodania pod ikoną użytkownika dodającego ostatnią odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts