Skocz do zawartości

[Piwo i Cydr]Piwowarze domowy, zostań cydrownikiem! cz. I (kwartalnik Piwowar)


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

W poprzednim naszym artykule wspominaliśmy o podobieństwach łączących świat piwa i cydru. Dowodziliśmy, że w dużej mierze są to pokrewne trunki. W poniższym tekście powiemy, jak samodzielnie sprawdzić, czy meliśmy rację. Oto miniporadnik domowego cydrownictwa. (Pierwsza część artykułu, który ukazał się w 21 numerze kwartalnika Piwowar) Dla piwowara domowego, obeznanego z fermentacją, pilnowaniem reżimów sanitarnych … Czytaj dalej Piwowarze domowy, zostań cydrownikiem! cz. I (kwartalnik Piwowar)

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.