Jump to content

[Piwo i Cydr]Piwowarze domowy, zostań cydrownikiem! cz. II (kwartalnik Piwowar)


Recommended Posts

(druga część artykułu, który ukazał się w 21 numerze kwartalnika Piwowar, pierwsza tu) Przygotowanie nastawu Ważne są zarówno odmiany, jak i ich pochodzenie oraz czas zbioru. Owoce na cydr powinny być całkiem dojrzałe. Warto sprawdzić dojrzałość jabłek przed wyciskaniem soku. Doświadczony sadownik z pewnością pozna dojrzałość po twardości, strukturze i oczywiście smaku. Mniej wprawionym osobom … Czytaj dalej Piwowarze domowy, zostań cydrownikiem! cz. II (kwartalnik Piwowar)

View the full article

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.