Jejski 323 1 Items Posted August 24, 2010 Czy ktoś z Was się wybiera i wie coś więcej niż to co wyczytałem dopiero w pdf-ie? Zachęcamy do odwiedzenia Giełdy Birofilów, Namiotu Domowych Piwowarów oraz NamiotuPiwnych Ekspertów, gdzie codziennie będą się odbywać prelekcje o tematyce piwnej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted August 25, 2010 Ale o so chodzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted August 25, 2010 jak nie wiadomo o co ... to na pewno o Tyskie z Polska Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jejski 323 1 Items Posted August 25, 2010 Przepraszam, zapomniałem o linku BeerFest 2010 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jejski 323 1 Items Posted August 29, 2010 Byłem, zobaczyłem, ale tylko pół godziny i wszystko stało się jasne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
janusz131313 0 Posted August 30, 2010 Witam jako nowy pierwsza warka po butelkowaniu. Byłem zobaczyłem sprawdziłem (dzięki uprzejmości Marusi) smak piwek warzonych, zdecydowałem się na zostanie piwowarem w ciemno bez poznania smaku piw domowych. Teraz wiem że jak się postaram to będę pił piwka o dobrym smaku. Dziękuję za zorganizowanie takiego pokazu wymaga to sporo trudu ale pomaga początkującym.:/:beer: Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted September 1, 2010 Byłem, zobaczyłem, ale tylko pół godziny i wszystko stało się jasne. to znaczy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jejski 323 1 Items Posted September 1, 2010 To znaczy że widać kto organizował namiot piwny. Quote Share this post Link to post Share on other sites