Jakub_92 Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Witam. Jak w temacie. Kupię używany kocioł zacierno warzelny Klarstein/royal catering o pojemności co najmniej 30 L. Warunek - sprawny. Proszę o oferty w temacie lub wiadomości prywatnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Monitoruj OLX. Ostatnio zgarnalem Klarstein Brauheld Pro 45 za jakieś 840 złych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwosz86 Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 10 godzin temu, zasada napisał: Monitoruj OLX. Ostatnio zgarnalem Klarstein Brauheld Pro 45 za jakieś 840 złych. Tak z ciekawości, szukasz po jakichś słowach kluczach, czy w konkretnych sekcjach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 6 minut temu, Piwosz86 napisał: słowach kluczach Szukałem: kocioł warzelny i z ponad 70 sprzętów głównie gastronomiczno - gospodarskich wyławiałem kilka kociołków. Piwosz86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotohobby Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Ja, kiedy szukałem, znacznie więcej interesujących mnie wyników otrzymywałem po wpisaniu "kocioł piwa" czy "kocioł piwo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy2001 Posted January 4 Share Posted January 4 Witam. Mam do sprzedania Klarstein Brauheld Pro 45l w idealnym stanie. Ma na koncie 5 warek. Brak wad ukrytych, wszystko działa idealnie. Sprzedaję, bo przesiadam się na inny system. Zacieranie i warzenie z nim to czysta przyjemność. Dodatkowo dokupiona jest wydajna chłodnica zanurzeniowa z nierdzewki, dodatkowy wężyk z oplotu i gruby wężyk silikonowy do spuszczania brzeczki z gara i trochę innych przydatnych gadżetów piwowarskich. Jeśli jest Pan zainteresowany to podeślę link do większej ilości zdjęć na chmurze. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted January 4 Share Posted January 4 14 minut temu, elroy2001 napisał: Witam. Mam do sprzedania Klarstein Brauheld Pro 45l w idealnym stanie. Ma na koncie 5 warek. Brak wad ukrytych, wszystko działa idealnie. Sprzedaję, bo przesiadam się na inny system. Zacieranie i warzenie z nim to czysta przyjemność. Dodatkowo dokupiona jest wydajna chłodnica zanurzeniowa z nierdzewki, dodatkowy wężyk z oplotu i gruby wężyk silikonowy do spuszczania brzeczki z gara i trochę innych przydatnych gadżetów piwowarskich. Jeśli jest Pan zainteresowany to podeślę link do większej ilości zdjęć na chmurze. Pozdrawiam! Ale kupisz czy sprzedasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy2001 Posted January 4 Share Posted January 4 Mam na sprzedaż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazi Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) 4 minuty temu, elroy2001 napisał: Mam na sprzedaż. To trzeba było nowy temat założyć, a nie wrzucać ofertę w stary temat sprzed roku. Do tego kolega który go założył nie logował się od kwietnia. Edited January 4 by skazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted January 4 Share Posted January 4 2 minuty temu, elroy2001 napisał: Mam na sprzedaż. Jeśli tak, proszę o skorzystanie z opcji Giełda: https://www.piwo.org/classifieds/ Prośba o tym znajduje się w opisie forum: "ogłoszenia kupna, sprzedaży, wymiany proszę dodawać wyłącznie poprzez aplikację Giełda (link poniżej) Proszę nie zakładać luźnych tematów na forum". Profilaktycznie zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts