Rolnik Sam w Dolinie 27 Posted March 4 Share Posted March 4 Hej Gdyby ktoś chciał się pozbyć ładnych, jednakowych, czystych butelek 0.5l w transporterach to przyjmę, odkupię itd itp. Potrzebuję ze 200-300szt. Lokalizacja Kraków, Skawina... Jakub Quote Link to post Share on other sites
Michal_87 18 Posted March 9 Share Posted March 9 Jakbyś był w okolicach Wrocławia to może by się coś znalazło Skrzynki możesz w marketach dostać, a butelki są praktycznie wszędzie. Quote Link to post Share on other sites
Adamiko 5 Posted March 9 Share Posted March 9 Zabrzmi to dziwnie i śmiesznie ale z racji ze obecnie sam "kompletuje" butelki - jeszcze za zimno aby ich zbiory były wystarczające:) Quote Link to post Share on other sites
x1d 177 Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) 31 minut temu, Adamiko napisał: Zabrzmi to dziwnie i śmiesznie ale z racji ze obecnie sam "kompletuje" butelki - jeszcze za zimno aby ich zbiory były wystarczające:) Kiedyś cały las wyzbierałem, ze 200 sztuk, ale w tych czasach nie wiem czy bym ryzykował... Edited March 9 by x1d Quote Link to post Share on other sites
Rolnik Sam w Dolinie 27 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Jak nic się nie znajdzie to można w Krakowie kupić po 15zł za zestaw butelek ze skrzynką, ale nie chce mi się jechać pod Hutę J. Quote Link to post Share on other sites
Michal_87 18 Posted March 12 Share Posted March 12 15zl to trochę za dużo. Ludzie po 10 sprzedawali, ja chyba za 8zl (skrzynka, butelki gratis) Quote Link to post Share on other sites
Adamiko 5 Posted March 12 Share Posted March 12 Jeśli ktoś by mial w rejonie kalisza skrzynki z butelkami to chętnie przyjme albo kupie Quote Link to post Share on other sites
Rolnik Sam w Dolinie 27 Posted March 13 Author Share Posted March 13 W dniu 12.03.2021 o 06:05, Michal_87 napisał: 15zl to trochę za dużo. Ludzie po 10 sprzedawali, ja chyba za 8zl (skrzynka, butelki gratis) Po tyle są w Krakowie. Jak ktoś ma po dysze też mogą być J. Quote Link to post Share on other sites
Łukasz Żebrowski 0 Posted March 19 Share Posted March 19 Cześć wszystkim, chętnie kupię skrzynki na butelki 0,5 oraz butelki typu bączek 0,33l (ok. 220 szt.). Warunek jest taki, że najlepiej okolice Olsztyna, lub z wysyłką. Słyszał ktoś o takich ofertach? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts