hey_joe 0 Posted February 22 Share Posted February 22 Szanowne koleżanki/koledzy, Czy przełom występujący podczas gotowania powinienem zbierać od razu z powierzchni, czy po schłodzeniu brzeczki opadnie na dno? Quote Link to post Share on other sites
anteks 756 Posted February 22 Share Posted February 22 5 minut temu, hey_joe napisał: Szanowne koleżanki/koledzy, Czy przełom występujący podczas gotowania powinienem zbierać od razu z powierzchni, czy po schłodzeniu brzeczki opadnie na dno? opadnie Quote Link to post Share on other sites
skybert 124 Posted February 22 Share Posted February 22 Dla ścisłości, przełom to nazwa zjawiska. Na dno opadną białka i garbniki. Quote Link to post Share on other sites
hey_joe 0 Posted February 22 Author Share Posted February 22 6 godzin temu, anteks napisał: opadnie 4 godziny temu, skybert napisał: Dla ścisłości, przełom to nazwa zjawiska. Na dno opadną białka i garbniki. Dzięki wielkie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.