yoshko 37 Posted January 28 (edited) Zobacz ogłosznie Osłona na sondę Osłona nierdzewna na sondę termometru Długość 20 cm (do końca gwintu 1/2"), 18,5 cm sama rurka. Średnica zew. 8 mm, wew. 6 mm Cena 25 zł + 10 zł wysyłka do Paczkomatu Ogłaszający yoshko Data 28.01.2021 Cena 25,00 zł Kategoria Sprzęt Edited January 29 by yoshko Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtekk 4 Posted January 29 Jakby co chętnie wezmę tylko muszę zmierzyć gar i mieszadło Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoshko 37 Posted January 29 Do gara bym proponował krótszą 5-10 cm. Ta sprawdzi się do fermentora 30 litrowego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marceli_szpak 2 Posted February 1 W dniu 29.01.2021 o 14:20, yoshko napisał: Do gara bym proponował krótszą 5-10 cm. Ta sprawdzi się do fermentora 30 litrowego. Przydałby się większy sześciokąt obok gwintu, żeby to dobrze uszczelnić. W tej konfiguracji zaprze się czoło sześciokąta o ścianę garnka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoshko 37 Posted February 1 (edited) Sądzę, że jedynie dobre połączenie uzyskamy używając mufę, np. taką: Edited February 1 by yoshko 1 marceli_szpak reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marceli_szpak 2 Posted February 1 1 godzinę temu, yoshko napisał: Sądzę, że jedynie dobre połączenie uzyskamy używając mufę, np. taką: Gdzie kupić takie cudo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoshko 37 Posted February 1 Na Allegro wyskoczył mi taki mosiężny: https://allegro.pl/oferta/przepust-do-beczki-zbiornika-mosiezny-3-4x1-2-9379268227 1 marceli_szpak reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoshko 37 Posted February 1 (edited) akby było zainteresowanie to bym mógł ściągnąć takie przegrody. Edited February 1 by yoshko Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoshko 37 Posted February 3 Obecnie mam jeszcze jedną osłonę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robbir 0 Posted February 10 Wezmę tę ostatnią sztukę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoshko 37 Posted yesterday at 12:17 PM Dla chętnych mam świeże odsłony Quote Share this post Link to post Share on other sites