Jump to content

Recommended Posts

No to tak to wygląda, normalny słód grodziski z vikinga, a wędzonka jest ewidentnie torfowa,ne szczęście nie bardzo, da się pic, po prostu torf to nie mój klimat kompletnie i jak Ponimirski  chama, ja torf wyczuje przez ścianę.

No i o co chodzi, jedyne co mi przychodzi do głowy, ze wędzili coś torfem, potem dębem i ten torf został, piwo nie jest absolutnie walnięte (jakby ktoś infekcje wietrzył), zrobiłem 3 piwa na tym i każde ma ten torf .

Link to post
Share on other sites

A sam słód jak pachnie? Używałem go kilka razy i nigdy takiego problemu nie było, może kiepska partia, a może po prostu sklep pomylił słody? Choć nie kojarzę pszenicznego wędzonego torfem.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.