Jump to content

Recommended Posts

Witam. Mam takie składniki:

 

3 kg pszeniczny jasny

3 kg monachijski jasny

0,4 karmelowy 600ebc

 

Drożdże White Labs WLP300 Hefeweizen Ale

 

To moje pierwsze pszeniczne. Jakie mają być etapy zacierania infuzyjnego, (bo na dekokcje nie mam warunków)?

Link to post
Share on other sites
2 godziny temu, FallVaultBoy napisał:

To moje pierwsze pszeniczne. Jakie mają być etapy zacierania infuzyjnego, (bo na dekokcje nie mam warunków)?

Pytanie bardziej do Piaskownicy niż do Receptur autorskich.

Czy dekokt, czy infuzja, czy podgrzewanie bezpośrednie: spójrz na schemat Anteksa.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.