Jump to content
Sign in to follow this  
Markin

Kasza kukurydziana

Recommended Posts

Cześć, planuję w najbliższym czasie warzenie Flanders Red Ale. Wyczytałem, że powszechny jest dodatek kukurydzy i będąc w sklepie wpadła mi w oko właśnie kasza kukurydziana. Wiem, że kasze są wykorzystywane w piwowarstwie, ale do końca chyba nie wiem, jak z nią postępować. Mam ją kleikować tak jak płatki? Wymaga jakiś dodatkowych zabiegów?

Share this post


Link to post
Share on other sites

QQ kleikuj w wyższych temperaturach, niż książkowe, bo rzadko która qq te książki czytała. Jeśli chcesz wydobyć więcej skrobii, to pogotuj ją kilka minut. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.