Piwny Misio 2 Posted January 10 Cześć. Zmęczyło mnie warzenie w kociołku z lidla, chętnie odkupię od kogoś ze Śląska, najlepiej okolice Będzina, garnek z kranem (do kuchni indukcyjnej). Pojemność od 35 litrów do 50 litrów. Zależy mi na cenie Pozdrawiam Piwny Misio 🐻 Quote Share this post Link to post Share on other sites
waldi1 2 Posted January 30 W dniu 11.01.2021 o 00:21, Piwny Misio napisał: Cześć. Zmęczyło mnie warzenie w kociołku z lidla, chętnie odkupię od kogoś ze Śląska, najlepiej okolice Będzina, garnek z kranem (do kuchni indukcyjnej). Pojemność od 35 litrów do 50 litrów. Zależy mi na cenie Pozdrawiam Piwny Misio 🐻 mam do sprzedania nieużywany 36 l garnek ze stali nierdzewnej ze wspawaną tulejką nierdzewną 1/2 z GW. + pokrywka. Uchwyty nitowane. Jeśli jesteś zainteresowany to najwcześniej we wtorek lub środę zrobię zdjęcie i ci wyślę bo muszę podjechać do drugiego mieszkania. Kupiłem w końcu grandfatera i leży mi bezczynny. Daj znać czy jesteś zainteresowany Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piwny Misio 2 Posted January 30 4 hours ago, waldi1 said: mam do sprzedania nieużywany 36 l garnek ze stali nierdzewnej ze wspawaną tulejką nierdzewną 1/2 z GW. + pokrywka. Uchwyty nitowane. Jeśli jesteś zainteresowany to najwcześniej we wtorek lub środę zrobię zdjęcie i ci wyślę bo muszę podjechać do drugiego mieszkania. Kupiłem w końcu grandfatera i leży mi bezczynny. Daj znać czy jesteś zainteresowany Cześć, Tak, jestem zainteresowany. Jaki koszt? I czy gar jest na indukcję? Pozdrawiam Piwny Misio Quote Share this post Link to post Share on other sites
waldi1 2 Posted January 31 22 godziny temu, Piwny Misio napisał: Cześć, Tak, jestem zainteresowany. Jaki koszt? I czy gar jest na indukcję? Pozdrawiam Piwny Misio tak, ma w opisie że jest do indukcji. To jest ten sam garnek co na zdjęciu ale ma wspawaną mufę ze stali nierdzewnej z GW 1/2 cala. Nie używałem go wcale tylko raz zagrzałem w nim wodę jak wspawali mi tę mufe bo chciałem sprawdzić czy jest szczelny i woda nie przecieka. Garnek ma tzw. dno typu sandwich. Zdjęcia zrobię ale dopiero w środę bo mam na drugim mieszkaniu w piwnicy i muszę podjechać. Cena myślę ze 250PLN + koszt wysyłki. Quote Share this post Link to post Share on other sites