Hary86 55 Posted January 7 Do sprzedania keg Cornelius w wersji 9 litrowej. Keg otrzymałem od znajomego, ale z racji że jeszcze nie posiadam sprzętu do wyszynku (nie wiadomo czy małżonka w ogóle zgodzi się na takowy ), to stoi i się kurzy. Keg jest w pewnym stopniu zmodyfikowany: nieszczelne złącze gazowe zostało wymontowane i przeniesione na dekiel (zdjęcia). Sprzęt sam w sobie jest szczelny - dostałem go zagazowanego i przy sprawdzaniu wodą z płynem do naczyń, nie było widać żadnych nieszczelności. Cena to 250zł + koszty przesyłki, aczkolwiek rozważę ewentualne oferty Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eselchen 8 Posted January 9 Możesz wstawić zdjęcia jak wyglada z zewnątrz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hary86 55 Posted January 9 Jakaś konkretna perspektywa cię interesuje, czy ogólnie wygląd zewnętrzny? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eselchen 8 Posted January 9 3 godziny temu, Hary86 napisał: Jakaś konkretna perspektywa cię interesuje, czy ogólnie wygląd zewnętrzny? Po prostu wygląd zewnętrzny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hary86 55 Posted January 9 Mam nadzieję że filmik będzie działałhttps://photos.app.goo.gl/wJhNsCFTpv2b1aQU6Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites