Jump to content

Przechowywanie srutowanego słodu


Szagi
 Share

Recommended Posts

Witam,

 

Mam dwa worki srutowanego słodu które kupiłem jakiś czas temu i zastanawiam się czy mogę je użyć - czy straciły jakoś na jakości i jak to sprawdzić.

Leżą zapakowane w szczelne worki foliowe tak jak sklep zapakował w temperaturze około 18 stopni.

 

Jeden (pilzneński + mieszanka) mam od połowy września a drugi (pale ale) od początku grudnia.

 

Będzie coś z tego? Planuje zacierać jutro / pojutrze.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.