Jump to content

kociol warzelny 30l


kalamara
 Share

Recommended Posts

Witajcie

Zastanawiam sie nad kotłem do zacierania ale im wiecej czytam tym wiekszy mętlik mam w głowie

Garnek mialby mi służyc tylko do zacierania ziarna na whisky a nie warzenia piwa. Zacierałbym ziarno niesłodowane  a wiec dochodzi jeszcze etap upłynniania czyli podgrzewania do temp 80-90stopni co w przypadku słodu mozna pominąc.

Czy w takim wypadku nie przypali mi sie to wszystko? Co mozna by zastosowac zeby tego uniknąc? Worek do zacierania?

Zacierałbym jednorazowo 6-7kg słodu

Jaki kocioł byłby dobry do 1500zl

Dzieki!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.