Ciniak 0 Posted December 18, 2020 (edited) Zobacz ogłosznie Kocioł zacierno-warzelny KLARSTEIN 2500W 30l Sprzedam Kocioł zacierno-warzelny KLARSTEIN 2500W 30l. Zrobiłem w nim kilkanaście warek, sprawował się bardzo dobrze. Złożyłem ocieplenie z pianki (10mm) i okleiłem taśmą aluminiową. Cena 999,00 do negocjacji. Jeżeli ktoś kupi kocioł i odbierze osobiście mogę dać gratis lodówkę. W lodówce mieści się 1 wiadro 30 litrowe do fermentacji lub dwa kegi Cornelius 19L Ogłaszający Ciniak Data 18.12.2020 Cena 999,00 zł Kategoria Sprzęt Edited December 18, 2020 by Ciniak Quote Share this post Link to post Share on other sites
blaazko 0 Posted January 25 Dzień dobry, Czy ogłoszenie jest aktualne? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ciniak 0 Posted January 25 Ogłoszenie nieaktualne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yasiek 0 Posted January 25 [mention]blaazko [/mention] Jak chcesz to będę miał wersje 35 litrowa do sprzedania Quote Share this post Link to post Share on other sites
blaazko 0 Posted January 25 Godzinę temu, yasiek napisał: [mention]blaazko [/mention] Jak chcesz to będę miał wersje 35 litrowa do sprzedania Jaki dokładnie model? Jaki koszt? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yasiek 0 Posted January 25 Jaki dokładnie model? Jaki koszt?Klarstein Brauheld 35, z wysyłka 1150zl Quote Share this post Link to post Share on other sites