orim 0 Posted December 14, 2020 Witam, Właśnie jestem w trakcie budowy swojego pierwszego HERMS. Szukam kogoś kto robi wymiennik do HLT i fałszywe dna. Proszę o kontakt na priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
jdawid 0 Posted December 20, 2020 Cześć, pozwolę sobie podczepić się pod wątek - również poszukuję wykonawcy wymiennika do HLT oraz 3 szt. kolanek 90° z rurki najlepiej 12mm. Proszę o kontakt w prywatnej wiadomości. pozdrawiam Dawid Quote Share this post Link to post Share on other sites
eltomek 23 Posted December 21, 2020 16 godzin temu, jdawid napisał: Proszę o kontakt w prywatnej wiadomości. A czemu prywatnie? Może publicznie na forum, bo zainteresowanych jest na pewno więcej. Np. ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
orim 0 Posted December 23, 2020 Jasne, jak tylko ktoś kto robi wymienniki i dna dotrwa do tego posta to piszcie tutaj a jak dostanę coś na priv to spytam czy mogę skopiować poniżej. Jak na razie niestety nie mam się czym dzielić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anatom 152 Posted December 23, 2020 Znajdź w swojej okolicy firmę z branży stalowej co pracuje w nierdzewne. Na pewno zrobią Ci wszystko wg tego co potrzebujesz. Cięcie, gięcie, spawanie i co tam będziesz potrzebował. Tak jest najłatwiej. Jeśli chcesz to mogę Ci złożyć ofertę na wypalenie fałszywego dna (wężownicy nie zwinę - w HLT jest wężownica). Daj wytczne co do średnicy, podeślę Ci rysunki do akceptacji. Quote Share this post Link to post Share on other sites