Mszewski 聽聽 0 Posted December 8, 2020 Serdecznie witam po raz kolejny 馃構 Na forum jestem od pewnego czasu i nawet staram si臋 tu i 贸wdzie udziela膰. Panowie i Panie, nie raz mnie poratowali艣cie rad膮 dzi臋ki czemu mam na swoim koncie ju偶 16 my艣l臋 w miar臋 udanych warek 馃槑 To forum jest kopalni膮 wiedzy , a wiedza sporej cz臋艣ci z was jest przepot臋偶na 馃挭 Chcia艂bym si臋 wyt艂umaczy膰 dlaczego witam si臋 ponownie - zaczynam now膮 przygod臋 na Instagramie. Pisze tam swoje przemy艣lenia, wypociny podczas degustacji piw (g艂贸wnie polski Kraft) I chcia艂em si臋 tu przedstawi膰 i przywita膰 jako @piwne_shoty. Je偶eli kto艣 z was ma konto na Instagramie i zdecyduje si臋 mnie obserwowa膰 b臋d臋 niezmiernie wdzi臋czny. Uwa偶am 偶e polski rynek piwny potrzebuje jak najwi臋cej os贸b propaguj膮cych kultur臋 picia piwa i promocje polskich browar贸w rzemie艣lniczych. Zapraszam do dyskusji na temat moich degustacji i jak to m贸wi Micha艂 Pol w Kanale Sportowym zostawiajcie serduszka, Follow, komentarze. 馃槣 B臋d臋 wdzi臋czny za kolejn膮 pom贸c tym razem nie przy sensu stricte warzeniu piwa , a przy rozwoju mojej nowej pasji聽 zwi膮zanej z piwem na Instagramie.聽 聽 Profil piwne_shoty. Z g贸ry dzi臋kuj臋 Panie i Panowie. 鉂わ笍 聽 piwne_shoty Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemas.IE 聽聽 41 Posted December 9, 2020 zerknij tu https://www.instagram.com/crazybutcher_beers_and_brew/ 聽 pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 聽聽 730 1 Items Posted December 9, 2020 Cze艣膰 Zerkn臋, co艣 si臋 do Instagrama (og贸lnie) nie mog臋 przekona膰, wi臋c mo偶e tym razem Quote Share this post Link to post Share on other sites