Gawron 267 Posted November 29, 2020 (edited) Kupiłem podwójnie , więc zamienię "Piwowara" nr 18(2015) na numery 25, 21,20,19,16,15,13 do 1. Jak ktoś ma na sprzedaż te numery to także chętnie odkupię. Edited January 31 by Gawron Quote Share this post Link to post Share on other sites
darinho 145 Posted November 29, 2020 Mam 2x numer trzeci, jakby co to pisz, choć może uda Ci się zdobyć w jakimś zestawie. Czasem bywały na allegro kolekcje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gawron 267 Posted November 29, 2020 1 minutę temu, darinho napisał: Mam 2x numer trzeci, jakby co to pisz, choć może uda Ci się zdobyć w jakimś zestawie. Czasem bywały na allegro kolekcje. Możemy zrobić zamiane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darinho 145 Posted November 29, 2020 1 minutę temu, Gawron napisał: Możemy zrobić zamiane. Wyślij dane do wysłania to Ci go podeślę pocztą. Tam będzie mój adres. Nie wysyłaj tego piwowara, jak już to jakieś piwko domowe na spróbunek, albo nic po prostu. Jak zbierałem kolekcję to też mi ktoś za free podesłał, więc będzie po równo :-) 1 Gawron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gawron 267 Posted November 29, 2020 5 minut temu, darinho napisał: Wyślij dane do wysłania to Ci go podeślę pocztą. Tam będzie mój adres. Nie wysyłaj tego piwowara, jak już to jakieś piwko domowe na spróbunek, albo nic po prostu. Jak zbierałem kolekcję to też mi ktoś za free podesłał, więc będzie po równo 🙂 To żeby było sprawiedliwie to ja oddam swój numer 18. JAK KOMUŚ BRAKUJE, TO NIECH SIĘ ODEZWIE NA PRIV. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juniorek 45 Posted November 30, 2020 To ja moge przyjąć 18, a w zamian mogę oddać swój 31 bo mam jeden za dużo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gawron 267 Posted November 30, 2020 54 minuty temu, Juniorek napisał: To ja moge przyjąć 18, a w zamian mogę oddać swój 31 bo mam jeden za dużo To daj komuś, a mi podaj adres do wysyłki, to wyślę Ci ten 18-sty. Chyba zmienię tytuł wątku, na "Piwowar" kupię, sprzedam, zamienię 🤪 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gawron 267 Posted January 31 Oddam numer 19 (2015) "Piwowara", bo mi się dubluje, a poszukuję numerów 20 i 21. Quote Share this post Link to post Share on other sites