Browar Tymczasowy Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Chciałbym gorąco powitać wszystkich wielbicieli domowego piwowarstwa. Ja swoją przygodę zacząłem 3 listopada, kiedy to uwarzyłem swoje pierwsze piwo. Zrobiłbym to pewnie dużo wcześniej, gdyby nie wątpliwości, który rodzaj piwka uwarzyć, żeby nie było to zbyt skomplikowane, no i nie trzeba było długo czekać ze spróbowaniem Decyzja padła na American IPA. Wczoraj zabutelkowane. Czekam z niecierpliwością na konsumpcję. Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrST Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Powodzenia!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Udanej zabawy i powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts