Jump to content

Ekspresowy Cold Crush na balkonie (1 noc)


Recommended Posts

Hej,

 

Pytanko czy jest sens wystawiać wiadro na balkon na noc żeby zrobić 12h cold crush w temperaturze 1-2 stopnie?

Jutro chcę butelkować - ostatnie 5 dni stało w 12 stopniach - wcześniej klarowność była słaba, teraz niewiadoma bo nie chcę piwu przeszkadzać.

 

Pytanie jest takie - czy to może coś dać czy szkoda zachodu i lepiej butelkować bez tego jutro?

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.