Skocz do zawartości

Ekspresowy Cold Crush na balkonie (1 noc)


Szagi

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

 

Pytanko czy jest sens wystawiać wiadro na balkon na noc żeby zrobić 12h cold crush w temperaturze 1-2 stopnie?

Jutro chcę butelkować - ostatnie 5 dni stało w 12 stopniach - wcześniej klarowność była słaba, teraz niewiadoma bo nie chcę piwu przeszkadzać.

 

Pytanie jest takie - czy to może coś dać czy szkoda zachodu i lepiej butelkować bez tego jutro?

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.