lukaschels 12 Posted November 23, 2020 witam.mam do zaoferowania mój zestaw do warzenia piwa.Gar stalgast 50 z kranem i pokrywą , a w środku orientacyjna podziałka pojemnościdodatkowo w garze filtr miedziany ze śrubunkiemMieszadło z nowym silnikiem od golfa( wszystko wykonane z nierdzewki skręcone, podstawa i dodatkowe pokrywy wypalone laserowo, silnik dwa biegi wraz z zasilaczem który ma regulowane napięcie daje nam 6 prędkości) kuchenka indukcyjna 3.5 kW Hendi (daje rade z pełnym garem) 1100 zł plus KW Cena podlega negocjacji, że narazie chce sprzedać wszystkie przedmioty jednocześnie Sprzedaje z powodu chęci przesiadki na automat Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafael52 3 Posted November 23, 2020 Gdyby nie udało się sprzedać w całości byłbym zainteresowany kuchenką. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukaschels 12 Posted November 23, 2020 zainteresowanie dobrze idzie więc jak znajdzie się ktoś na gar to myślę że się dogadamy Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
profik 103 1 Items Posted November 23, 2020 Skad jesteś? Może odbiór osobisty? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hary86 55 Posted November 23, 2020 Skoro są już chętni to możliwe że musztarda po obiedzie, ale ja bym zostawił ten zestaw do czasu kiedy będziesz miał już pewność, że automat spełnia twoje oczekiwania. Quote Share this post Link to post Share on other sites