Jump to content

Pomoc z ekstraktami...


sprawek
 Share

Recommended Posts

Drodzy użytkownicy... Powracam delikatnie do tematu i dysponuje spora ilością starych surowców... normalnie bym to wyrzucił ale nie można marnować żywności.

Chciałbym wykonać małe ilości pifffka z ekstraktu slodowego... czy to syropu czy to proszku... i teraz moje pytanie ile potrzebuje kupić takowego na 10 lub 23 litrów piwa?

Mam spore doświadczenie w zacieraniu ale ekstraktu używałem czasami jedynie do zrobienia startera... wybaczcie dziadowanie.

Proszę o łagodne traktowanie i udzielenie odpowiedzi 😁🤑😎😂

Link to comment
Share on other sites

  • elroy changed the title to Pomoc z ekstraktami...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.