Romanos_P Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 (edited) Nie stosowałem nigdy witaminy C. Ale mam zamiar🤭 Niestety nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na pytanie czy można użyć witaminy C 1000 takiej w tabletce o smaku cytrynowym? Wit C jako kwas ogólnie jest kwaskowa więc może tak? Jeżeli nie to jaką i gdzie kupić? Drugie pytanie to czy można stosować do wszystkich piw? Wiem że szczególnie zalecana jest do mocno chmielonych ale skoro nie szkodzi to może zapodac ja też do pilsnera? Jutro idzie w butelki. Edited November 1, 2020 by Romcio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1d Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Lepiej kup czysty kwas askorbinowy, choćby na allegro jest dostępny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anatom Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 25 minut temu, Romcio napisał: Jeżeli nie to jaką i gdzie kupić? Kwas askorbinowy, czysta witamina C. Kupisz w byle jakiej aptece lub sklepie z chemikaliami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos_P Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 Dzieki. A drugie pytanko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotohobby Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Do pilsnera nie ma po co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1d Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 (edited) Tu masz troche wiecej na ten temat Edited November 1, 2020 by x1d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos_P Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 Ok. Dzięki. Tamten wątek czytałem. Temat wyczerpany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.