Jump to content

Krotoszyński Browar Domowy


 Share

Recommended Posts

Z racji wykonywania warki nr 10 postanowiłem rozpocząć zapiski :okey:

 

#10

ALT

 

Wszystko zrobione z zestawu HB ale z małymi zmianami.

 

Słód pilzneński 1.5kg

Słód monachijski 3kg

Słód karmelowy ciemny Strzegom 0.05 kg (troszkę mniej dla jaśniejszej barwy)

 

Przerwy

65°C - 60 min

72°C - 20 min negatywna próba jodowa

75°C - filtracja

 

Filtracja sprawnie i szybko.

Uzyskałem 24 l filtratu 12°Blg

 

Gotowanie 60 min w 5 min 25 g Magnum.

Schłodzone do 26 °C zadane drożdże Safbrew S-33.

 

Pięknie fermentuje z rytmicznym bulgotanie w rurce :smilies: Fermentacja w 19-20 °C

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.