Skocz do zawartości

Poprawka śrutowania - Warszawa


wojtaks

Rekomendowane odpowiedzi

cześć wszystkim,

otóż szukam pomocy do ponownego, poprawnego ześrutowania (~2-3 kg) słodu  w wawie (mokotów/centrum)? poprawka po znanym sklepie:)

ktoś pomoże w ciężkich czasach?:) będę to reklamował ale zależy mi aby uwarzyć coś już w sobotę....

 

pozdrawiam,

wojtek

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

22 minuty temu, wojtaks napisał:

cześć wszystkim,

otóż szukam pomocy do ponownego, poprawnego ześrutowania (~2-3 kg) słodu  w wawie (mokotów/centrum)? poprawka po znanym sklepie:)

ktoś pomoże w ciężkich czasach?:) będę to reklamował ale zależy mi aby uwarzyć coś już w sobotę....

 

pozdrawiam,

wojtek

 

 

Reklamacja grubości śrutowania?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli to są te zdjęcia, które wrzuciłeś w temacie Browamatora, to sprawdź najpierw czy to przypadkiem nie jest piękna pusta łuska, a nie całe ziarna. A jak ziarno czy się nie rozpada w palcach. Bo mi to wygląda jednak na normalne śrutowanie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

tak to te zdjęcia. jest jednak sporo twardej, pełnej, nierozpadającej się łuski. tzn. na razie tylko przez folie wymacane,  aby reklamacje ewentualnie uwzględnić.

do tej pory mam tylko doświadczenie z alepiwo i tam faktycznie łuska pusta:) ale dzięki za feedback,  może faktycznie da się coś z tego uwarzyć.

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

14 minut temu, wojtaks napisał:

tak to te zdjęcia. jest jednak sporo twardej, pełnej, nierozpadającej się łuski. tzn. na razie tylko przez folie wymacane,  aby reklamacje ewentualnie uwzględnić.

do tej pory mam tylko doświadczenie z alepiwo i tam faktycznie łuska pusta:) ale dzięki za feedback,  może faktycznie da się coś z tego uwarzyć.

 

 

wygląda OK, takie śrutowanie pod kociołek elektryczny

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.