Marozba 5 Posted September 20, 2020 Witam, poszukuje kogoś kto by mógł wykonać dla mnie kadź zacierno-filtracyjną. Opcja jest również kupno gotowego sprzętu jeśli ktoś ma/robi na sprzedaż. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 125 Posted September 20, 2020 PrivWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielony07 92 Posted September 21, 2020 Pisz do @lewatywa8. 1 Przemas.IE reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marozba 5 Posted December 13, 2020 Sprzęt wykonany dzięki pomocy @Robert87. Robocizna solidna, wykonanie od A do Z bardzo przykładne i bez marudzenia na moje wtrącanie się. Nie obyło się bez pomniejszych problemów ale Robert doprowadził całość projektu do końca służąc mi radą i pomocą (co się ceni). Śmiało mogę polecić tego użytkownika. Pozdrawiam. 3 anatom, Robert87 and Kaniutek reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukaschels 12 Posted December 18, 2020 pokaż zdjęcia Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marozba 5 Posted December 18, 2020 video-1607809548.mp4 1 Robert87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juniorek 45 Posted December 20, 2020 Że tak zapytam satysfakcjonuje Cie tak wykonana praca na poskręcanych jakiś elementach montażowych? Nawet nie wiem jak to nazwać, wygląda kiepsko, ale chociaż mam nadzieje że jest to nierdzewka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 125 Posted December 20, 2020 Jest to nierdzewka, w 100% skręcane w taki sposób żeby była możliwość zmiany kształtu mieszadła... Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 125 Posted December 20, 2020 Btw zrobione zgodnie z wolą klienta, poza tym kadz ma działać, nie wyglądać. Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marozba 5 Posted December 20, 2020 Jestem zadowolony, całość działa jak należy i ogromnie ułatwia pracę. Łatwo jest mi to zdemontować w celu umycia, czy tak jak wyżej napisano zmienić kształt. Kwestią jest też budżet, nie wszystko musi być dopięte na ostatni guzik żeby było wygodne w użyciu. Wychodzę z założenia że sprzęt ma robić swoje i nie musi bajerancko wyglądać. 1 Robert87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alvaro 0 Posted January 1 Jaki koszt wykonania takiego urządzenia? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marozba 5 Posted January 6 Jakieś 1900-2000zl za całość mi wyszło. Pewnie można by było zejść niżej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaniutek 145 Posted January 6 Na pewno. Ale wtedy musiałbyś robić sam. Moja kadź, o podobnej konstrukcji: keg din 50l, FD od Sprawka, mieszadło i grzałki od Sprawka, wspawana gilza czujnika temperatury, wspawana nóżki z regulacją, zawór 1/2" w dnie, zawór 3/4" z boku. Wszystko spawane. Sam przygotowałem spawaczowi keg ( wycięcie i nawiercenie otworów, wytrasowanie miejsc spawania etc.) I sam wykonałem uchwyt do silnika. Na gotowo z silnikiem i zasilaczem kosztowało około 1.550 PLN. 1 Robert87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 125 Posted January 6 Na pewno. Ale wtedy musiałbyś robić sam. Moja kadź, o podobnej konstrukcji: keg din 50l, FD od Sprawka, mieszadło i grzałki od Sprawka, wspawana gilza czujnika temperatury, wspawana nóżki z regulacją, zawór 1/2" w dnie, zawór 3/4" z boku. Wszystko spawane. Sam przygotowałem spawaczowi keg ( wycięcie i nawiercenie otworów, wytrasowanie miejsc spawania etc.) I sam wykonałem uchwyt do silnika. Na gotowo z silnikiem i zasilaczem kosztowało około 1.550 PLN.A tu w cenie zawarty jest jeszcze sterownikWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites