thobeta 3 Posted March 30, 2008 (edited) Witam wszystkich Od początku 2007 roku jestem aktywnym browarnikiem. Mieszkam w Rawiczu i pozdrawiam wszystkich z okolic. Nawarzyłem 5 warek w swojej karierze z Browkitów i teraz przyszedł czas i ambicje na kolejny etap mianowicie produkcja na bazie ekstraktów słodowych z chmieleniem. Szukając po Internecie wiadomości na ten temat natknąłem się na waszą stronę i stąd się tu znalazłem. Zdradzę tajemnice ze docelowo rok 2009 ma być początkiem pełnej produkcji piwa z zacieraniem i mini browar z prawdziwego zdarzenia tak o wydajności 1hl . To moje ciche marzenie?..pozdrawiam wszystkich. Tomek Edited March 30, 2008 by thobeta Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 303 1 Items Posted March 31, 2008 Witam serdecznie a może Kolega wcześniej zrealizuje marzenie i odważy się zrobić piwko z procesem zacierania jeszcze w 2008 roku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
thobeta 3 Posted March 31, 2008 Wiesz co....dwa razy nie mówić. Mam diabelską ochotę nawet mnie nie podpuszczaj:-) gorzej z wiedzą na ten temat Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 725 1 Items Posted April 1, 2008 wiedzę na temat zacierania znajdziesz na tym forum :rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites