Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

#8 Tormodgarden

Owner Sigurd Johan Saure
Collected by Lars Marius Garshol
Place Sykkylven
NCYC 4171
Pitch 30.0°C
Max growth temperature 42.0°C
Max ABV 15 %
Attenuation 79 %
Phenolic N
Kveik Y
Can be dried Y
Harvest bottom
Fermentation time 84 hours
Bacteria N
Species Saccharomyces cerevisiae
Strains 10
Permissions Research: Yes, Share with brewers: Yes, Sell commercially: Yes
Wort boiled N
Preservation Dried flakes in freezer

Provenance: His grandfather always claimed the yeast had been on the farm since the farm was founded in the 16th century. He knows for certain that his great-grandfather used it. It's probably been mixed with other yeasts. He knows for certain that this happened in the 1950s. That yeast came from Straumsdalen in nearby Skodje.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.