Jump to content
Sign in to follow this  
Szymon

O piwku na Onecie

Recommended Posts

Jeśli jednak ktoś chciałby podjąć takie wyzwanie i od podstaw założyć własny browar regionalny, ważący 10-20 hektolitrów piwa rocznie, musiałby liczyć się z wydatkiem rzędu 5-6, a nawet dziesięciu mln euro - szacuje prezes.

To jest cały mój komentarz :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chaotyczny ten artykuł. Skaczą z tematu na temat, wracają, znów skaczą... Zmęczył mnie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeśli jednak ktoś chciałby podjąć takie wyzwanie i od podstaw założyć własny browar regionalny, ważący 10-20 hektolitrów piwa rocznie, musiałby liczyć się z wydatkiem rzędu 5-6, a nawet dziesięciu mln euro - szacuje prezes.

To jest cały mój komentarz :)

Przecież to jest debilizm jakich mało.

 

10hl rocznie to niejeden piwowar w domu może uwarzyć. :) A oni chcą za to 10mln ?. Chyba z hotelem i restauracją nad tym browarem. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chyba Pan Andrzej Olkowski mówił o wybiciu 10-20 hl, a to rocznie to już Pani redaktorka Agatka dodała (bezmyślnie) od siebie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tam pisze browar ważący - może to przeliczyli na koszt miedzi i tyle im wyszło.

Indolencja dziennikarzy. Ostatni spotkałem sie z tym nader często.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.