Jump to content
Sign in to follow this  
bielaq

Alt i Dry Stout na jednych drożdżach

Recommended Posts

Hej wszystkim.

 

Zamierzam popełnić swoje warki nr 3 i 4 dry stouta (bo mi się skończył :)) i alta. Chcialbym wykorzystać te same drożdże (w sensie zebrać po gęstwę z sucharów i uwarzyć tydzień później kolejne piwo).

Czy myślicie, że kolejność wykonania obu piw będzie miała duże znaczenie? BLG praktycznie to samo.

 

Drożdże Lallemand Danstar Nothingham - nadają się niby do obydwu styli ,bo są neutralne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.