jagregis Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) Witam Jak w temacie. Generalnie moja wina, bo nie napisałem na allegro w "wiadomości dla sprzedającego" tylko wysłałem maila osobno. Niestety nie doczytali. Mam 3 słody, pilzneński, pszeniczny, i wiedeński oraz płatki. Edited July 12, 2020 by jagregis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juniorek Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Płatki nie śrutujemy Skąd jesteś będzie łątwiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotohobby Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 No przecież pisze Katowice/okolice. Skontaktuj się ze sklepem piwopiweczko.pl z Chorzowa, może za drobną opłatą ześrutują to Tobie. Ja chętnie pomogę, no ale to trochę dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagregis Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 @Juniorek Jestem z Będzina, ale blisko mam do Katowic i okolic, stąd nie chciałem zawężać Może mój błąd z tymi płatkami. Wcześniej chyba miałem drobniejsze i myślałem, że się je śrutuje. Dzięki @fotohobby za podrzucenie pomysłu 🙂 Byłem tam kiedyś u nich, drogę znam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jac007 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Jeżeli jeszcze potrzebujesz ześrutować to zapraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagregis Posted July 18, 2020 Author Share Posted July 18, 2020 Dziękuję @jac007 za propozycję, ale skorzystałem z usług sklepu piwopiweczko.pl, jak doradził mi @fotohobby 🙂 Mimo wszystko dziękuję i jakbym znów był w podobnej sytuacji, to się odezwę 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts