Skocz do zawartości

"Zapach" knura w grodziskim


Rekomendowane odpowiedzi

No i do kogo się modli ??? na przyszłość czy warto czy nie. Zawsze jeszcze można zaryzykować i dać spróbować innym - ja czekam, aż moje belgi zaczną być pijalne czyli tripel i quad bo walą rozpuszczalnikiem ale jak daję kolegom to twierdzą, że super piwo i wali po łbie ?

Edytowane przez WojtekGaaD
korekta błędu
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

2 godziny temu, zasada napisał:

A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj?

Standard, sam słód grodziski, różnica tylko drożdże, dałem Nottingham Ale,na tym słodzie (z tego samego worka) zrobiłem wcześniej i było ok.

To jest tak obrzydliwy zapach, że nie daję rady, dosłownie śmierdzi  jak ręce unurzane w świńskim łoju.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.