Jump to content
dziedzicpruski

"Zapach" knura w grodziskim

Recommended Posts

No jakaś kurna masakra, zrobiłem dwa grodziskie i oba dają takim świńskim tłuszczem pare dni po rozlewie,

normalnie jak wędzona słonica, tylko bardziej świńskie ciało niż wędzonka, modle się oby to zniknęło, bo na obecny stan to ja tego nie dam rady wypić.

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minut temu, dziedzicpruski napisał:

modle się oby to zniknęło

A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Powiedz czym wędzone słody, żeby unikać na przyszłość :)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

No i do kogo się modli 😁😁😂 na przyszłość czy warto czy nie. Zawsze jeszcze można zaryzykować i dać spróbować innym - ja czekam, aż moje belgi zaczną być pijalne czyli tripel i quad bo walą rozpuszczalnikiem ale jak daję kolegom to twierdzą, że super piwo i wali po łbie 🤣

Edited by WojtekGaaD
korekta błędu

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 godziny temu, zasada napisał:

A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj?

Standard, sam słód grodziski, różnica tylko drożdże, dałem Nottingham Ale,na tym słodzie (z tego samego worka) zrobiłem wcześniej i było ok.

To jest tak obrzydliwy zapach, że nie daję rady, dosłownie śmierdzi  jak ręce unurzane w świńskim łoju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.