Skocz do zawartości

Oatmeal Stout Pomoc w recepturze


El Guero

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

 

Poproszę o weryfikację receptury na warkę 12L:

 

2,5 kg pale ale

0,5 kg płatki owsiane

0,2 kg Czekoladowy ciemny Strzegom

0,2 kg Jęczmień prażony Strzegom

 

Fuggle 15 g 60 min

Zacieranie jedno temperaturowe

 

Gęstwa FM13 z Dry stouta

 

Celuję w 15-16 BLG

Mam jeszcze w zapasie trochę słodu karmelowego Crystal 50 EBC

 

Pozdrawiam

 

Edytowane przez El Guero
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.