Jump to content
Piotr Lachowicz

Kiedy dodać cukier kandyzowany?

Recommended Posts

Witam,

 

stanąłem przed wyzwaniem uwarzenia pierwszej warki. Od razu pojawił się problem...

 

Posiadam Brewkit Brewferm Belgian Wit. Mam pytanie odnośnie dodania cukru.

 

Posiadam cukier kandyzowany biały (1kg) zakupiony w browamatorze oraz ekstrakt słodowy (również 1kg).

 

Czego użyć i dlaczego?

Jeżeli cukier to kiedy i jak dodać cukier do brewkitu?

 

Pozdrawiam,

Piotr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Użyj ekstraktu. Cukier kandyzowany nie pasuje do witbiera

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.