hetmanx Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Dla mnie nie było to jakoś szczególnie kontrowersyjne, niemniej wolałem się upewnić. Różnie bywa z systemami zgłoszeniowymi. Przyklejam w takiej formie, w jakiej wydrukowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juniorek Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Jak się nie mylę to na stronie macie błędne terminy podane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miklosz Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 2 godziny temu, Juniorek napisał: Jak się nie mylę to na stronie macie błędne terminy podane? Już nie (poprawione) Oczywiście jak zwykle mam grono spóźnialskich i zapominalskich - i jak zwykle poczekamy do poniedziałku na spóźnione przesyłki 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juniorek Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Czy wiadomo coś na temat konkursu? W temacie cisza nawet nie wiadomo kto bierze udział ile osób i kiedy będą wyniki kto przechodzi so finału Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miklosz Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 (edited) Wyniki będą w niedzielę rano. Uprasza się o cierpliwość. Uczestnicy dostali info o otrzymaniu.wyslanego piwa. Lista startowa jest na https://pkpd.pl/ Edited November 20, 2020 by Miklosz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATP Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Podacie dzisiaj wyniki eliminacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miklosz Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 (edited) W dniu 20.11.2020 o 19:07, ATP napisał: Podacie dzisiaj wyniki eliminacji? Wyniki opublikowane na https://pkpd.pl/ Zwycięzcom gratulujemy, wszystkim uczestnikom dziękujemy. Metryczki wyślemy niezwłocznie po opracowaniu ich przez sędziów, nie prędzej niż za tydzień, nie później niż za miesiąc 😉 Edited November 21, 2020 by Miklosz publikacja wyników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juniorek Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) @Miklosz dyplomy są przewidziane dla zwycięzców? Jeżeli tak kiedy planujecie wysyłkę? Edited November 24, 2020 by Juniorek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts