Jump to content

Recommended Posts

Kupiłem ze dwa lata temu na jakiejś promocji syrop klonowy pośledniej kategorii i od tego czasu stoi w lodówce. Może zamiast go wyrzucać dobrze byłoby go użyć do refermentacji bittera, który mi się kończy robić? Może po nim coś nieciekawego zostać czy ładnie się przefermentuje? Według etykiety jest w nim 81g cukru na 100g syropu, więc wystarczyłoby użyć 25% więcej.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.