Skocz do zawartości

Polski single hop - jaki chmiel?


Rekomendowane odpowiedzi

I chyba tak spróbuję.

Może podzielę warkę na dwie połowy i jedna nachmielę podczas schładzania a drugą całkiem na zimno?

Póki co muszę fermentorów dokupić bo sezon na cydr się zaczyna a cztery piwa jeszcze "dochodzą" ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.