Jump to content
Sign in to follow this  
alert

Słód red wheat malt/malted red wheat - dostępność/zamiennik

Recommended Posts

Posted (edited)

Czytając amerykańskie receptury na NEIPki Scotta Janish'a natrafiłem na słód red wheat malt inaczej malted red wheat. Wiecie może czy jest dostępny w Polsce, albo jaki najbliższy dostępny zamiennik? Chodzi o ten słód:

http://www.brewingwithbriess.com/Assets/PDFs/Briess_PISB_WheatMaltRed.pdf

https://www.northernbrewer.com/products/rahr-red-wheat-malt-1

Edited by alert

Share this post


Link to post
Share on other sites

W Brewing with wheat są opisane te odmiany. Jak znajdę chwilę wykopie i wykopiuje co wynika z ich opisów.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Wynika, że tylko kolor okrywy (?) je różni. Przeczytaj sam imo nie ma/ powinno być różnicy. BTW polecam cała książkę, warto czy kupić, czy przeczytać inaczej.

large.Brewing_with_wheat_s_27.jpg.2116e8daf6843e6388cc472191435c90.jpg

Edited by zasada

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzięki za skan. Różnica między zwykłym słodem pszenicznym chyba rzeczywiście powinna być niewielka. Wygląda na to, że u nas tego nie sprzedają.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.