Skocz do zawartości

Jaki to rodzaj....Piwa


Rekomendowane odpowiedzi

Witam uwarzylem piwko z takich sklodow i proporcjach wraz z Chmieleniec.

- pale ale 3,5 kg

- monachijski 0,5 kg

- pszeniczny 0,5 kg

- wędzony dębem 0,5 kg

Zacieranie

- 68' przez 60 min

- 78' przez 10 min

Chmieleniec Oktawia

- 10g na 60 min

- 40g na 15 na 15 min

 

Wyszło mi 24 litry o stężeniu 11BLG

 

I teraz podpowiedzcie mi pod jaki styl podciągnąć to piwko.

Czy to będzie zwykły pale ale czy już coś innego.

 

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.