Jump to content
Sign in to follow this  
tieroo

Koelsch - temperatura po butelkowaniu

Recommended Posts

W większości przepisów jakie znalazłem na to piwo, zaleca się leżakowanie piwa w temp poniżej 10 C. Niestety obecnie nie mam takich warunków :)

Pytanie jakie mi chodzi po głowie, to jak bardzo wpłynie na smak tego piwa pozostawienie go w butelkach w 18-19 C. Jak bardzo takie piwo będzie odbiegało od wzorca.

 

Uprzedzę, że obecnie wszelkie prace dotyczące lodówki ze styropianu lub samej lodówki nie są możliwe ;-)

 

tier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niedawno koelsha robiłem i właśnie mija tydzień od kiedy jest w butelkach w jakiś 17°C i jest super choć mało nagazowany ale to raczej nie wina wyższej temperatury.

Edited by kretu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.